prijskaartje voor intratuin

Een innovatieve oplossing voor Intratuin Nederland

Onlangs heeft Infoframe passende A1 infoframes mogen leveren aan de Intratuin in Leeuwarden. De posters hangen nu netjes met magneetstrips in een lijst op hun wanden. Tijdens het contact met Intratuin Nederland kwam er nog een probleem aan het licht: hun stalen tafels en wanden maakten het lastig om prijskaartjes op een nette manier te bevestigen. En plakband was ook niet helemaal professioneel. Tijd voor een oplossing!

Innovatief

Naast onze standaard producten, bieden wij ook maatwerk. Stefan zag meteen een kans om dit probleem op een creatieve manier aan te pakken. Met materialen van afgedankte spatschermen uit de coronatijd, ontwikkelde Stefan prijskaartjes met een magneetstrip. Hierdoor kunnen de prijskaartjes eenvoudig op de stalen oppervlakken worden bevestigd zonder plakband of andere rommelige methodes.

Snelle levering

Wat deze oplossing extra bijzonder maakt, is dat alles in de sociale werkplaats van Infoframe is geproduceerd. Binnen een week had Intratuin Nederland de nieuwe, strakke prijskaartjes in huis. Niet alleen was de klant snel en professioneel geholpen, maar er werd ook gebruikgemaakt van gerecyclede materialen, wat het hele proces duurzaam maakt. Een win-win situatie, daar doen we het voor.

Deze samenwerking tussen Intratuin en Infoframe laat zien hoe problemen snel en innovatief opgelost kunnen worden met een beetje creativiteit en inzet. Naast Leeuwarden hebben we ook Drachten, Meppel en Winschoten mogen voorzien. We hopen hiermee ook andere Intratuin vestigingen te mogen helpen!