Betalingsmogelijkheden

Bij Infoframe kun je kiezen uit een aantal betaalmethodes. Hieronder kun je meer informatie vinden over de betalingsmogelijkheden.

iDEAL

iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. Er worden geen transactiekosten gerekend. Alle Nederlandse banken bieden internetbankieren aan, zodoende kun je altijd gebruikmaken van iDEAL. Tijdens het iDEAL-betaalproces kies je je eigen bank. Controleer wel of je naar de beveiligde betaalomgeving van je bank verwezen wordt. Het betaalproces bij Combico vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je kunt dit zien aan het beveiligingsicoontje in je browser.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT Banking is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT Banking voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

De SOFORT Banking betaling bestaat uit 4 stappen:

  1. De klant selecteert zijn land en de bank waarmee hij/zij de betaling wil verrichten.
  2. Klant bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Hij meldt zich aan met zijn gegevens voor internetbankieren.
  3. Klant bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
  4. Klant ontvangt een bevestiging van de overschrijving en een bevestiging van de bestelling van onze webshop.

De transactiekosten bedragen 0,9% van het transactiebedrag + vaste kosten van €0,25 per transactie. bestel je bijvoorbeeld voor 100 euro, dan zijn de kosten 0,90+0,25= 1,15 euro.

SOFORT Banking is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italie, Spanje, Belgie, Nederland

Bancontact

Met Bancontact/Mister Cash kun je als Belgische klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald.

Liever later betalen?

Het is ook mogelijk achteraf op rekening te betalen. De bestelling wordt geleverd en de factuur mag 14 dagen later worden betaald. Tijdens het betaalproces in de webshop kan de optie “Bestel nu, betaal later” worden aangevinkt. Met de bevestiging van de bestelling ontvangt de klant een bevestigings e-mail met de factuur als bijlage. Vervolgens kan de besteller de factuur e-mailen naar de crediteurenadministratie.