stefan poseert voor camera in bokstenue

Stefan doet mee aan Knokken met je Hart event!

In april 2024 doet Stefan mee aan het boksevenement ‘Knokken met je Hart’. Hij stapt de boksring in met één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Hartekind. Het evenement is voor ondernemers uit Friesland en biedt een unieke sportervaring.

Persoonlijk

Stefan, die zelf hartproblemen heeft ervaren, is op een juiste en goede manier geholpen waardoor hij nu zonder veel moeite de meeste sporten kan beoefenen. Juist doordat hij zo goed is geholpen, wenst hij dit ook voor andere kinderen. Hij vindt het daarom belangrijk om ook bij te dragen in onderzoeken en hoopt hiermee zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen.

Steunen

Inmiddels is Stefan al druk aan het trainen en kan niet wachten om zijn boks kunsten te laten zien. Moedig hem aan door middel van sponsoring! Ga naar zijn speciale actiepagina https://knokkenmetjehart.nl/boksers/stefan-tabak/ en klik op de blauwe button ‘bokser sponsoren’. Er is ook een mogelijkheid om zakelijk te sponsoren. Dit is zelfs fiscaal aftrekbaar en dus zeer interessant! Kies op dezelfde actiepagina voor ‘zakelijk sponsoren’.

Benefiet 20 januari

Wilt u liever een Infoframe kopen om daarmee de stichting te steunen? Dat kan ook! Op zaterdag 20 januari organiseert Infoframe een benefiet, waarbij bezoekers de mogelijkheid krijgen om een limited edition Infoframe te kopen. Deze Infoframe, bedrukt met de logo’s van Knokken met je Hart en Stichting Hartekind en in de passende rode en gele kleur koopt u voor € 10. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 op de Ouddeelstraat 2. Heeft u geen tijd deze dag, maar wilt u wel een Infoframe kopen? Neem dan contact met ons op via stefan@infoframe.nl of door te bellen naar 058-7110900.

Meer informatie

Maak een verschil voor kinderen met hartproblemen. Door Stefan te sponsoren steunt u daarmee Stichting Hartekind, en helpt u mee de overlevingskansen van kinderen te vergroten. Alle opbrengsten gaan na aftrek van operationele kosten naar Stichting Hartekind. Kijk voor meer informatie op www.knokkenmetjehart.nl en op www.hartekind.nl.

Namens Stefan, Knokken met je Hart en Stichting Hartekind, alvast erg bedankt voor uw steun!